Scroll Top
HÄLLA
Navet för Sveriges största seriespel – Hälla!

Every Padel Hälla ligger i utkanten av Västerås riktning Stockholm på det populära området Hälla. Anläggningen hittar du ett stenkast ifrån Hälla Shopping och ca fem minuters bilresa ifrån centrala Västerås.

På Every Padel Hälla spelas idag merparten av alla seriematcher vilket gör anläggningen till en attraktiv plats för både spelare och publik. Välkommen in!

7 dubbelbanor
1 singelbana
Gym
Matchi TV
Butik och uthyrning
Konferens
Omklädningsrum
Varuautomater
Karta till Every Padel Västerås Hälla
Hitta hit

Every Padel Västerås Hälla ligger på:

Stockholmsvägen 136
721 34 Västerås

För att komma in på anläggningen anger du den kod som du fått i din bokningsbekräftelse.

Aktiviteter på Every Padel Västerås
Seriespel

På Every Padel Västerås hittar du Sveriges största seriespel.

Just nu har vi:

Herrserie, Damserie, Mixserie, Singelserie

Pass och gruppträning

Anslut dig till en härlig skara padelspelare som är ute efter samma sak som du – att få svettas lite och få till ett bra lir! Våra pass fungerar för alla åldrar.

Exempel på aktiviteter: gruppträning, americano, vinnarbana, mexicano

After Work-padel

Finns det något härligare än att spela padel efter en uppfriskande jobbdag? Inte om du frågar oss! Kom själv eller ta med dina kollegor!

Personlig träning (PT)

Personlig träning är det perfekta sättet att slipa på ditt padelpass. Oavsett hur ny du är på padel eller hur länge du spelat så finns det alltid utrymme för att lära sig.

Träna själv och få all fokus på dig eller träna tillsammans med en vän.

Frukostpadel

En bra dag börjar med frukost(padel). Every Padel Västerås frukostpadel är perfekt för att starta igång morgonen, tillsammans med vänner, kollegor och andra morgonpigga padelspelare! Självklart ingår frukosten.

+46 Tiebreak

+46 Tiebreak är ett padelnätverk för företagare som hålls av +46 Sverige AB i samarbete med Every Padel Västerås. Här representerar du ditt företag, spelar padel och nätverkar med lokala företagare som gillar mixen av padel och företagande lika mycket som du!

Sidan använder kakor, men inte riktiga kakor. Genom att surfa på everypadelvasteras.se godkänner du användandet av cookies.